Linser

20130524-3635Vi älskar glasögon, men ibland är det faktiskt opraktiskt. Trots att glasögon är en av de viktigaste accessoarerna så kan det finnas tillfällen då kontaktlinser lämpar sig bättre. Vill du bära permanent, eller bara till sport eller fest? Eller kanske behöver du dina första läsglasögon och känner dig lite obekväm inför situationen.
Vi vet vilket alternativ som passar dig bäst! Vi arbetar med alla typer av linser till exempel astigmatiska, progressiva, färgade, dygnet-runt och engångslinser.

Är du ny linsbärare, eller van och bara vill prova en ny sort, kan du välja att starta upp med en prova-på-månad, innan du köper dina linser av oss.

lins

Väljer du att bli linsavtalskund, har du fri tillgång till linsvätska, ersättningslinser och vid behov extra ögonkontroller utan att det kostar dig något extra.
Det är för dina ögons bästa!

Läs mer om kontaktlinser:
Coopervision

Att bära linser måste ske under ansvar. Det är viktigt att man lyssnar på de råd man får av sin optiker vid tillpassningen. Linsbärande ögon där det slarvas med skötsel och hantering har avsevärt större risk att drabbas av ögoninfektioner -vissa av dem kan t o m leda till blindhet.
Är du linsbärare och drabbas av ett ilsket rött öga – ta snarast kontakt med sjukvården.
Två röda ögon är som regel inte lika akut, men ta för säkerhets skull kontakt med din optiker för att reda ut orsaken.

När man bär linser är det viktigt att man tar till sig goda råd man fått av sin optiker.

När man bär linser är det viktigt att man tar till sig goda råd man fått av sin optiker.