Glasögon


Våra solglasögon och glasögon är inköpta med kärlek och känsla och vi vill att just du skall bli ”speciell” i dina nya brillor. Därför väljer vi att inte ta hem mer än några enstaka par av varje modell. Detta göra att det blir mycket roligare för både dig och för oss.

20130524-3603 

20130524-3599

20130524-3584

Det är en fantastisk ”kick” att möta sina kunder ute på byn och känna sig stolta över deras glasögon. Väldigt ofta träffar vi kunder som berättar om hur mycket komplimanger de fått över sina nya glasögon.

Vi arbetar med en mångfald av kända glasögon-designers som Face á Face, Woow eyewear,  Davidoff, John Lennon, Vasuma, Francois Pinton, Caroline Abram, Bloomdale, Jaguar, RayBan, Alain Mikli, Fleye, L A Eyeworks, Sabine B, Etnia samt Marc Jacobs, för att nämna några.

Skulle du trots allt inte hitta vad du söker i vårt digra sortiment av drygt 1000 bågar är vi inte främmande att beställa hem det du saknar.

Våra glasögonglas beställer vi från Essilor  vilka finns på Forbes topp-100-lista bland världens mest innovativa företag 2018.
Essilor har sedan länge varit världsledande på progressiva glas.

Genom att vi själva slipar dina glasögon i vår egen verkstad har vi möjlighet att ge dig snabb service och god kvalitet. Det är vi stolta över!

Thumbs up smiley